Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


LEARN MORE

Hur allt började

Redan som barn var jag förtrollad av 1940-1960 tals stil. Jag tittade gamla filmer och tyckte Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Jane Russel och Elisabeth Taylor var dom vackraste kvinnorna jag sett. Elvis och James Deans bilder fick pryda mina väggar och jag dagdrömde att Elvis var min pojkvän.  Jag lånade mammas silkiga nattlinne och basker och lekte att jag själv var Marilyn Monroe.  På högstadieålder där alla andra tyckte Porsche 911 var den häftigaste bilen, drömde jag om en rosa Cadillac.  Livet gick vidare och jag fortsatt drömma, mer än så blev det inte förrän efter jag fått mitt 4. barn skulle återgå till arbetslivet.  Då sa jag till min man att "vet du vad, jag skulle vilja öppna en egen butik. En butik som säljer kläder i 50-tals stil. Kläder som får en att känna sig kvinnlig  och vacker, så som jag kände när jag första gången provade sån klänning."  "Gör det då, vad hindrar dig? Jag tror på dig och din ide!" sa maken.  Detta var 8. oktober 2014. Jag tog våra sparade pengar, letade en lokal och köpte in första varorna. 

Onsdag 5 november 2014 Öppnade Butik Essibella sina dörrar för första gången!

Idag, år 2020 har butiken flyttat från Heby hem till gården i Altuna, Fjärdhundra.  Fysiska butiken finns numera inuti en 60-tals Scania Vabis buss och med den turnerar vi runt olika bilevenemang i Sverige men det går utmärkt att besöka den även hemma efter överenskommelse. 

Första rekla​m 2014

Rockabillybussen

Essibellas Rockabillybuss

På olika evenemang och marknader kan du hitta denna 60-tals buss där det finns en mobil rockabillybutik inuti.

0